Slijperij met de nieuwste machines

Kwaliteit en service staan in onze slijperij in Mechelen centraal. Regelmatig wordt bij Gereedschapsslijperij De Arend dan ook geïnvesteerd in de nieuwste, computergestuurde slijpmachines.
Wij beschikken over 2 nieuwe Loroch-machines voor het nauwkeurig slijpen en vertanden van HSS-metaalcirkelzaagbladen en 2 volautomatische Vollmer slijpcenters voor HW-cirkelzaagbladen. Op onze Walter Helitronic Power Regrinder slijpen wij uiterst nauwkeurig HW-bovenfrezen, zodat dankzij de perfecte oppervlaktekwaliteit de standtijd aanzienlijk verbetert.

Profielmessen op maat

Zo maken wij ook profielmessen op maat volgens tekening of houtmodel. Sinds enkele jaren zijn wij ook uitgerust om segmentzagen te slijpen en te hertanden en om in ons eigen atelier eventueel beschadigde segmenten te vervangen.
Ons streven is en blijft altijd hetzelfde: de hoge precisie qua rondloopnauwkeurigheid, oppervlaktekwaliteit en snedengeometrie te blijven garanderen. Een langere standtijd en een zuiverdere snede: daar staat ons slijpwerk voor bekend.

Contacteer ons snel

Heeft u nog bepaalde vragen voor onze slijperij? Neem dan contact op met De Arend in Mechelen en wij doen u alles uit de doeken.